Nieuws

Partycentrum Meereboer in Oudorp is verkocht!

16 August 2021Partycentrum Meereboer is al sinds zijn bestaan een onmisbaar begrip in Oudorp en omstreken voor alle feesten en partijen. Dankzij de overname door nieuwe eigenaresse Sonja zal het cafe nog lang voort bestaan en hoeven buurtbewoners Meereboer niet te missen.

Sonja had gezien dat de zaak al best wel een tijdje te koop stond en op een gegeven moment nam haar nieuwsgierigheid toch de overhand en besloot ze om Van Alkemare in te schakelen. Bij binnenkomst wist ze dat er veel aan moest gebeuren, maar het voelde direct goed.

Hoewel de zaak qua inrichting een complete metamorfose is ondergaan, zullen de feesten en partijen blijven. Vol enthousiasme is Sonja dit avontuur aangegaan en kan ze niet wachten om binnenkort dan eindelijk de deuren te (her)openen.

De weg naar de overdracht verliep voorspoedig en Sonja is dan ook tevreden met de samenwerking met makelaar Nico en startend makelaar Sacha: “Nico heeft gewoon verstand van zaken en kan je als starter goed op weg helpen. Aan hem vol lof”. Sonja zou Van Alkemare van harte aan anderen aanbevelen: “Absoluut. Van mijn kant zeer zeker”.

De laatste voorbereidingen voor de grote opening zijn in volle gang. Sonja is al wekenlang buiten haar eigen werk om iedere maandag, dinsdag en woensdag hard aan de slag in de zaak en nu is het einde in zicht. In september is de officiële opening en kan iedereen weer bij het oude en vertrouwde Meereboer terecht.

Sonja zal haar gasten met open armen ontvangen en heeft een bomvolle agenda klaar staan met themafeesten zoals jaren 80/90 muziek en Hollandse avond, kinderpartijes en wekelijkse Kizombo danslessen met Rogério. Ook voor jubilea of condoleances kan je bij Meereboer terecht.

Meer weten over Meereboer? Neem een kijkje op hun website of neem contact op via partycentrum.demeereboer@hotmail.com of 072-5114927.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!  

_________________________________________________________________________________

Corona

Regels voor horecabedrijven

Coronatoegangsbewijs voor extra veiligheid

Het coronatoegangsbewijs wordt juist nu ingezet op die locaties waar het door het loslaten van de verplichte 1,5 meter afstand drukker wordt. Op deze manier wordt het risico van besmetting zo laag mogelijk gehouden en kan iedereen zo veilig mogelijk samen komen. Daarnaast draagt het gebruik van het coronatoegangsbewijs bij aan het openen én open houden van de meeste locaties op maximale capaciteit.

Vanaf 25 september verplicht

Vanaf 25 september 2021 is alleen met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar toegang mogelijk:

  • in alle horeca binnen (behalve bij afhalen zoals in sportkantines),
  • bij evenementen (zoals festivals, optredens, feesten en publiek bij professionele sportwedstrijden) en
  • bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters).

Dat geldt binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Horeca en evenementen

In alle horeca blijft de verplichte sluitingstijd tussen 00.00 en 06.00 uur gelden. Alle evenementen kunnen weer plaatsvinden met een coronatoegangsbewijs. Voor evenementen buiten geldt geen maximaal aantal bezoekers en geen verplichte sluitingstijd. Voor evenementen binnen met een vaste zitplaats is er ook geen maximaal aantal bezoekers of sluitingstijd. Voor beide type evenementen geldt wel: horeca is na 0.00 uur gesloten, met uitzondering van afhaalmogelijkheden. Evenementen binnen zonder vaste zitplaats kunnen maximaal 75% van de reguliere bezoekerscapaciteit toestaan en er geldt hier een verplichte sluitingstijd tussen 00.00 en 06.00 uur.

Uitwerking nachthoreca en ongeplaceerde evenementen volgt

Het kabinet werkt voor de nachthoreca en de ongeplaceerde evenementen met een capaciteitsbeperking aan steunmaatregelen. De uitwerking wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

CoronaCheck gebruiken

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Voor horeca en organisatoren van evenementen, sport- en cultuuractiviteiten is de app CoronaCheck Scanner beschikbaar, waarmee eenvoudig de controle kan worden uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen.